Skip to content

Websites Twente

Websites door de letterconcurrent in Twente, maakt u ook op internet letterlijk bekend

Wilt u als (startende) ondernemer een website die gebruiksvriendelijk is en professioneel is vormgegeven? Dan bent u bij De Letterconcurrent aan het juiste adres!
Om een klantenbestand op te kunnen bouwen, is het als ondernemer van groot belang dat uw bedrijf naamsbekendheid krijgt. In deze tijd is een website een zeer essentieel medium om uw bedrijf op de kaart te zetten. Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder en wordt het web dagelijks als zoekmachine gebruikt. De Letterconcurrent wilt u dan ook graag de helpende hand bieden bij het realiseren van een goede website, die SEO-gerelateerd is.

Hosting & Domeinregistratie

De Letterconcurrent zorgt ervoor dat uw website 24/7 bereikbaar is en continu de optimale service en snelheid behoudt! De hosting bedraagt €10,- p/m inclusief setupkosten. Tevens faciliteren wij domeinregistratie. Prijzen zijn vanaf €22,95 per jaar en variëren per extensie.

Online Service & Support

Het is belangerijk om uw website actueel te houden. Wanneer er van tijd tot tijd updates plaatsvinden blijft het voor uw bezoekers én klanten interessant om uw site te bezoeken. Beschikt u zelf niet over de nodige kennis of tijd? Wij bieden Online Service & Support voor verschillende onderhoudswerkzaamheden aan uw site. Een abonnement heeft u al voor €150,- per jaar.

SEO-teksten om hoger in zoekmachines te eindigen

Uw wensen zullen nauwkeurig nagestreefd worden door onze websitebouwers. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het schrijven van SEO-gerelateerde teksten. Dit houdt in dat de teksten die op uw website komen, voldoen aan alle normen zodat uw website goed vindbaar is in Google en andere zoekmachines. De kosten per geoptimaliseerde pagina zijn op aanvraag.

Zoekmachine Marketing en optimalisatie

Zoekmachine marketing is het instrument bij uitstek om uw website in zoekmachines beter vindbaar te maken. Door uw website te optimaliseren voor Google kunnen potentiele klanten de weg naar uw bedrijf veel makkelijker vinden. Zoekmachine Google speelt hierin een belangrijke rol. Deze zoekmachine wordt namelijk door 98% van de Nederlanders gebruikt. Maak daarom ook gebruik van zoekmachine optimalisatie! Uiteraard kunt u middels een Adwords advertentiecampagne veel clicks naar uw website genereren, maar ook algemeen bekend is het dat de kosten van deze gekochte kliks vervolgens vaak de pan uit reizen.
Een uitermate kosteneffectieve marketing methode is dan ook om te adverteren in de organische resultaten. De meeste mensen kijken vaak eerst naar de ‘normale kant’ in Google en klikken vaak (80%) geen AdWords advertentie aan. Wij kunnen er dus voor zorgen om met zoekmachine marketing en zoekmachine optimalisatie uw website beter vindbaar te maken in Google zonder dat dat u hiervoor geld hoeft te betalen aan AdWords.
Het minimum van 10 zoektermen kost u €700,- op jaarbasis.
De prijs per extra zoekterm is €70,- per jaar.

  • Tot 10 topposities in Google met 10 zoektermen (de organische kant)
  • Ontwikkeling van geoptimaliseerde landingspagina’s
  • Het schrijven van geoptimaliseerde zoekmachine teksten
  • Resultaten positie opvraagbaar bij De Letterconcurrent
  • Behoud topposities met behulp van plaatsing externe links (dit is een continu proces)

Bent u als (startende) ondernemer geïnteresseerd in ons, websites twente of heeft u advies nodig bij het kiezen van een pakket dat bij u past? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via 053-4328248, info@delc.nl of vul ons contactformulier in.