Skip to content

Logo ontwerp

Bent u op zoek naar een uniek logo dat uw bedrijf nog meer versterkt? De Letterconcurrent kan ook voor u een passend logo ontwerp realiseren!

Het is niet altijd even makkelijk om een uniek, origineel logo te bedenken die ook nog eens in één oogopslag vertelt waar uw bedrijf voor staat. De Letterconcurrent biedt u daarom een helpende hand. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s, teksten en andere designs. Ons jonge, creatieve bedrijf heeft een enorme ervaring als het gaat om het ontwerpen van logo’s. Onze creatieve ideeën zouden we dan ook graag met u willen delen.

De Letterconcurrent kan speciaal voor u, op basis van de nodige informatie, een uniek logo ontwerpen dat geheel bij uw bedrijf past en waarmee u zich onderscheidt van de concurrent.

Wij werken altijd met vectorbestanden waardoor u het logo ontwerp zelf eenvoudig kunt aanpassen. Denk hierbij het aanpassen van de grootte en het kleurgebruik. Bent u benieuwd wat voor een logocreaties wij voor uw bedrijf kunnen ontwerpen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 053-4328248, stuur een mail naar info@delc.nl of vul ons contactformulier in.